Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sondaj Prezidentiale Turul 2

Sondaj Prezidentiale Turul 2

Conform unui sondaj realizat de către un portal de știri, în turul ii de scrutin al alegerilor prezidențiale, ar participa mai puțini oameni decât în turul i. Acestea însă de fiecare dată au inclus doar cetățenii moldoveni aflați pe teritoriul țării, fără un eșantion din transnistria sau diasporă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

„indiferent de opțiunea dvs de vot, cine credeți că va intra în turul 2 al alegerilor prezidențiale dintre următorii: Potrivit rezultatelor preliminare, prezența la vot a fost de 58,22. Astfel, la sondajul la care au participat puțin peste 7000 de oameni, cu o diferență de aproximativ 6000 de voturi.

Sondaj Exploziv La Antena 3 Klaus Iohannis Ar Obține 65 In Turul Doi In Fața Vioricăi Dăncil Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=OS8rHBGLou8
Conform sondajului, pentru alegerile prezidentiale ramane klaus iohannis. Sondaj curs și avangarde valabil pentru 19:30. Alegerile prezidentiale 2019, turul 2, vor avea loc duminică, 24 noiembrie 2019, iar a1.ro te provoacă să votezi puțin mai devreme!

Alegeri prezidențiale în republica moldova 2020.

_ până la ora 12:00, au votat circa 655 de mii de alegători. Un sondaj csci, institut care lucrează cu psd, îl dă câştigător al turului doi al prezidenţialelor pe victor ponta sondaj prezidenţiale turul 2. Turul ii (.pdf) alternativ, puteți accesa acest link.

Socialistul igor dodon și liderul partidului acțiune și solidaritate (pas), maia sandu, sunt candidații care ar putea accede în turul doi la alegerile prezidențiale din 30 octombrie, conform unui sondaj dat publicității astăzi de către asociația sociologilor și demografilor din moldova. Prezența românilor din străinătate la urne a fost uriașă. Cine a ieșit pe primul loc.

Hartă Interactivă Rezultatele Alegerilor Prezidențiale In Fiecare Județ Din Romania Vezi Procentele Din Turul 2 Luate De Iohannis și Dăncilă Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23512204-harta-interactiva-rezultate-alegeri-prezidentiale-2019-turul2-judete-romania.htm
Sondaj prezidențiale 2019 turul 1: Redacție a1.ro sambata, 23 noiembrie 2019, 10:05 actualizat joi, 23 iulie 2020, 12:33. Turul ii (.pdf) alternativ, puteți accesa acest link.

Asociația sociologilor și demografilor din republica moldova (asdm) a prezentat astăzi rezultatele unui sondaj privind turul al doilea al alegerilor prezidențiale de menționat că, sondajul a fost efectuat pe teritoriul republicii moldova, fără regiunea transnistreană și fără diaspora, pe un eșantion de 1177.

Alegerile prezidentiale 2019, turul 2, vor avea loc duminică, 24 noiembrie 2019, iar a1.ro te provoacă să votezi puțin mai devreme! Sondaj curs și avangarde valabil pentru 19:30. Astăzi, 15 noiembrie, în republica moldova se desfășoară turul ii al alegerilor prezidențiale.

Maia sandu, din partea partidului acțiune și solidaritate (pas) și igor dodon, care candidează independent. Sondaj curs și avangarde valabil pentru 19:30. Prezența românilor din străinătate la urne a fost uriașă.

Ghid Pentru Alegeri Prezidențiale 2019 Cum Se Votează Pe 10 Noiembrie Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/ghid-pentru-alegerile-prezidentiale-2019-2792005
Potrivit datelor preliminare, pentru maia sandu au votat 942694 de alegători, ceea ce sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1983 de persoane care au acceptat să răspundă din cei peste 5 mii contactați. Cine și când va prezenta primele rezultate. Conform sondajului, pentru alegerile prezidentiale ramane klaus iohannis.

Astfel, la sondajul la care au participat puțin peste 7000 de oameni, cu o diferență de aproximativ 6000 de voturi.

Totodată, întrebați cine cred că va cîștiga alegerile prezidențiale, 55,1 la sută din respondenți au răspuns igor dodon, în timp 16,6% au menționat maia sandu. Potrivit datelor preliminare, pentru maia sandu au votat 942694 de alegători, ceea ce sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1983 de persoane care au acceptat să răspundă din cei peste 5 mii contactați. Dintre acestea, 139 de secții de votare sunt pentru cetățenii.

Posting Komentar untuk "Sondaj Prezidentiale Turul 2"