Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Accelerez Si Nu Trage

Accelerez Si Nu Trage

Pot să conduc mașina cu spatele apăsând accelerația în reprize scurte și cu mare grijă să nu accelerez puternic. Am schimbat microfiltrele, am curățat filtrul de la pompa de benzina.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Trage cand ajunge la 3500rpm. E vreo problema daca reglez avansul cu bujiile scoase? Am curatat, tot ce este pe acolo, plus ceva ulei, pe furtun, si merge mult mai bine.se mai simpte ca nu trage chiar constant, iar de la 2200, cand intra turbina.

Bmw Bazar E39 Pareri Clienti Se Pot Verifica Pe Forum Bmw Club Romania Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/groups/615008505209987/permalink/1349993031711527/
E vreo problema daca reglez avansul cu bujiile scoase? Motorul trage bine, nu se limiteaza la 120 km/h? Pot să conduc mașina cu spatele apăsând accelerația în reprize scurte și cu mare grijă să nu accelerez puternic.

Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.

Orice motor cu ardere interna (termic) functioneaza pe baza amestecului de aer si combustibil. Insa daca nu puteti depista cauza supraincalzirii, asteptati cateva minute pentru ca motorul sa se raceasca complet si apoi inspectati vasul de expansiune. Intentionez sa incerc reglajul avansului cu salut!

Cata minte trebuie sa (nu) ai pentru a intoarce masina pe un drum national in fata altor masini si apoi sa nu te tragi mai in dreapta sa ii faci loc sa treaca? Acum 2 saptamani am verificat uleiul si era la un nivel f.f am completat si nu a mai dat semnalul pe afisajul de bord (acela cu sigla motorului). Toledo 1m/aus/1,6/16v /115cp midnight blue metallic arosa 6h/aub/1,4/16v/107cp rosu.

Y17dth Fum Negru Funingine
vizitati articolul complet aici : https://www.clubopel.com/viewtopic.php?p=2045481
In general astra h de 1.7 are turbina de mitschubichi si cea mai mare probabilitate e sa iti fie cu geometrie fixa, cele cu geometrie variabila se defecteaza mult mai greu. Buna.am cumparat recent un iveco stralis si acum nu mai trage aproape deloc. Fumul este albastrui si poate mirosi a ulei.

Am curatat, tot ce este pe acolo, plus ceva ulei, pe furtun, si merge mult mai bine.se mai simpte ca nu trage chiar constant, iar de la 2200, cand intra turbina.

Nu a mai facut probleme, insa azi iar a facut la fel. E vreo problema daca reglez avansul cu bujiile scoase? Nu de alta, dar se invarte mai.

Sa revenim la problema principala, sa vad plec de pe loc, accelerez si tin acceleratia la acelasi nivel. Orice motor cu ardere interna (termic) functioneaza pe baza amestecului de aer si combustibil. Etc, cu toate astea intreruperile sunt prezenta chiar pe plaja cea mai economica si placut de condus ~2000rpm.

Masina Nu Trage Fluctuatii La Accelerare Volvo S60 S60r 2001 2009 Volvo Club Romania
vizitati articolul complet aici : http://www.volvo-club.ro/topic/18934-masina-nu-tragefluctuatii-la-accelerare/
Am tras pe banda 1 si am incetcat sa o accelerez dar nimic, mergea constant fara sa raspunda de nici o culoare la pedala mea apasata. Si ce poti face pentru a initia procesul de 7. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate.

Buna.am cumparat recent un iveco stralis si acum nu mai trage aproape deloc.

Acelasi simptom apare si acum, dar cand si cand. Etc, cu toate astea intreruperile sunt prezenta chiar pe plaja cea mai economica si placut de condus ~2000rpm. Porneste la sfert, relantiu perfect, dar daca accelerez da rateurile si nu trage decât dacă accelerez încet cu grija, când apas mai tare acc, rateurile si ma pune în cap până ridic putin piciorul de pe pedala.

Posting Komentar untuk "Accelerez Si Nu Trage"