Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Braila

Case De Vanzare Braila. Casazela va propune spre vanzare o proprietatea mixta, casa de locuit si spatiu comercial, situata in zona centrala a municipiului braila, pe strada independentei nr. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. 🏡 profita de preturile avantajoase in braila in centru sau spre periferie. Case de vanzare in iasi. Calea galati, vanzare apartament 2 camere cf 1sd, et 1/4.

656 oferte de case vile de vanzare in bucuresti au fost gasite. Casa este din cărămidă, p+e, la etaj suprafață utila de 53 m pătrați, compusa din 2 dormitoare, 1 camera zi, 1 baie, 1 bucătărie casa de vanzare la cheie in localitatea lanurile, sup 1000 mp cu deschidere de 18 ml, strada asfaltata, apa curenta + put forat cu hidrofor. Ro te asteapta anunturi gratuite cu locuri de munca, apartamente de vanzare, case, masini second hand, camere de inchiriat, telefoane mobile si multe altele. 58 de case/vile de vanzare in braila, judetul braila, pe imobiliare.ro. Case la tara de vanzare.

Casa La Rosu De Vanzare Chercea Braila Imobiliare Braila Anunturi De La Proprietari Si Agentii
Casa La Rosu De Vanzare Chercea Braila Imobiliare Braila Anunturi De La Proprietari Si Agentii Source from : http://imobiliare-braila.ro/index.php?page=item&id=299
Judet vaslui bucuresti ilfov bacau braila brasov buzau calarasi caras severin cluj constanta dambovita galati giurgiu. Apartamente de vanzare (2) case de vanzare (0) garsoniere de vanzare (0) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0). Cadru container second hand braila. Descopera 417 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la braila (judetul). Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Sorteaza case de vanzare dupa:

4 camere, 78 mp lanurile. Casa dispune de utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de, gaz, apa, electicitate cat si de centrala termica cu incalzire agentia imobiliara stil imobil va propune spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex, formata din parter cu living, bucatarie cu iesire pe terasa sub. 175 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. 3 camere, 200 mp braila. Casa container de vanzare braila.

Cele mai bune oferte de la compania imobiliare. Ro te asteapta anunturi gratuite cu locuri de munca, apartamente de vanzare, case, masini second hand, camere de inchiriat, telefoane mobile si multe altele. Ai salvat deja 10 cautari, va trebui sa stergi una. Case de vanzare cu loturi de pamant in chisinau. Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Vila De Vanzare Braila Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Brăila Judetul Brăila Xv040191n 169 000 Eur
Vila De Vanzare Braila Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Brăila Judetul Brăila Xv040191n 169 000 Eur Source from : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/braila/chercea/casa-de-vanzare-4-camere-XV040191N
Case de vanzare in iasi. Imobiliare » case de vanzare. Ai salvat deja 10 cautari, va trebui sa stergi una. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Casa dispune de utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de, gaz, apa, electicitate cat si de centrala termica cu incalzire agentia imobiliara stil imobil va propune spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex, formata din parter cu living, bucatarie cu iesire pe terasa sub.

Casa container de vanzare braila.

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Vă mulțumim pentru interesul acordat! Case din containere pret braila. Casa de vanzare in com. Inchiriez cabana cu ciubar in somesul rece.

3 camere, 200 mp braila. Casa este din cărămidă, p+e, la etaj suprafață utila de 53 m pătrați, compusa din 2 dormitoare, 1 camera zi, 1 baie, 1 bucătărie casa de vanzare la cheie in localitatea lanurile, sup 1000 mp cu deschidere de 18 ml, strada asfaltata, apa curenta + put forat cu hidrofor. Acesta site este specializat pe servicii de intermediere vanzare,cumparare, inchiriere case ,vile si terenuri in orasul iasi si localitati limitrofe iasului. Imobiliare » case de vanzare. Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Vand Sau Schimb Casa Tudor Vladimirescu Braila Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Tudor Vladimirescu Judetul Brăila Xv0601tbf 35 000 Eur
Vand Sau Schimb Casa Tudor Vladimirescu Braila Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Tudor Vladimirescu Judetul Brăila Xv0601tbf 35 000 Eur Source from : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/braila/tudor-vladimirescu/casa-de-vanzare-4-camere-XV0601TBF
Relevanta oferte recente pret asc pret desc timp ramas asc timp ramas desc. Telecentru ,casa in chirie pentru oficiu sau casa de locuit 150m2. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii din bălţi. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Apartamente de vanzare (2) case de vanzare (0) garsoniere de vanzare (0) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0).

Vand casa in braila langa liceul balcescu.

Case de vanzare iasi by covaspa imobiliare iasi. Case de vanzare cu loturi de pamant in chisinau. Casazela va propune spre vanzare o proprietatea mixta, casa de locuit si spatiu comercial, situata in zona centrala a municipiului braila, pe strada independentei nr. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Vand casa situata pe strada grivitei nr 210 pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0726 732 152.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Braila"